Valmierā notiks “Ghetto Basket” un “Ghetto Football” turnīri

Ghetto Games

1. jūlijā pie Valmieras Olimpiskā centra norisināsies “Ghetto Games karnevāls”, kas būs veltīts ielu sportam un kultūrai un tā ietvaros notiks arī “Ghetto Football” 3 pret 3 futbola un “Ghetto Basket” 3 pret 3 basketbola vasaras sezonas posmi.

Karnevālā tiks atklāts 11. “Ghetto Basket” posms un Baltijas 3×3 līgas 5. posms, kura uzvarētāji kvalificēsies finālam, kas norisināsies Ventspilī, “Ghetto Games Festivālā” 22. un 23. jūlijā. Spēlētāji tiek iedalīti 6 vecuma grupās – U11, U13, U15, U17, Open un Pro. Dalība ir atvērta visiem, kuri vēlas piedalīties, neatkarīgi no vecuma vai pieredzes. Programmā ir paredzēts arī 3 punktu metienu konkurss.

“Ghetto Football” piedāvā apakšgrupu spēles (U12, U14, U16, U16 Lady, Lady, U19, Open un Pro). Tāpat norisināsies “Panna” 1 pret 1 turnīrs. “Panna” futbols ir ielu futbola paveids, kurā galvenais uzdevums ir izsist bumbu pretiniekiem starp kājām, spēle notiek 1 pret 1. Ja pretinieks iemet bumbu starp  kājām – tiek piedzīvots zaudējums. Turpinājumā sekos finālspēles jauniešiem (U12, U14 un U16) un “Playoff” jeb izslēgšanas kārtas spēles (Lady, U19, Open un Pro).

Infomējam, ka pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana un/vai filmēšana, lai nodrošinātu pasākuma atpazīstamību, publicitāti un popularizētu “Ghetto Games” organizētos pasākumus. Apmeklējot pasākumu, Jūs piekrītat, ka varat tikt fotografēts un filmēts.

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Valmieras novada pašvaldību. Plašāka informācija “Ghetto Games” tīmekļvietnē www.ghetto.lv.

Informāciju sagatavoja: Lеvs Berezins, 27632611