Izmaiņas vingrošanas nodarbību norisē Kocēnu apvienībā

Pielāgojoties izmaiņām, kas saistītas ar epidemioloģiskās drošības pasākumu pastiprināšanu, ir rasts risinājums, lai Kocēnu apvienībā turpinātos vingrošanas nodarbības topošajām māmiņām un vecākiem ar mazuļiem.

Zemas intensitātes vingrošanas nodarbības grūtniecēm no 22. oktobra notiks tiešsaistē, ZOOM platformā. Nodarbības notiks 22. oktobrī un 27. oktobrī no plkst. 15.00 līdz plkst. 15.45. Saite uz 22. oktobra nodarbību šeit, uz 27. oktobra nodarbību šeit.

Vingrošanas nodarbības vecākiem kopā ar mazuļiem turpmāk norisināsies attālināti, izmantojot ZOOM platformu. Nodarbību grafiks: 22. oktobris un 27. oktobris plkst. 16.00-16.45. Saite uz 22. oktobra nodarbību šeit, uz 27. oktobra nodarbību šeit.

No 25. oktobra tiešsaistē notiks arī vingrošana pieaugušajiem. Plašāka informācija sekos!

Lai piedalītos nodarbībās tiešsaistē, vajadzīgs dators vai telefons ar interneta pieslēgumu, kam ir uzstādīta ZOOM CloudMeetings aplikācija. Lūgums uzstādīt nepieciešamo aplikāciju jau pirms nodarbības sākuma! Lai viss darbotos pareizi, ir jādod atļauja piekļuvei mikrofonam un kamerai. Tos pēc tam var ieslēgt un izslēgt pēc vajadzības. Iesakām to izmēģināt pirms nodarbības.

Dalība nodarbībās bez maksas.

Nodarbības notiek Valmieras novada pašvaldības īstenotā Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/090 “Veselības veicināšanas pakalpojumu pieejamība Valmieras novada Kocēnu apvienības iedzīvotājiem” ietvaros. Projekta mērķis ir uzlabot veselības veicināšanas pakalpojumu pieejamību Kocēnu apvienībā (Bērzaines, Kocēnu, Dikļu, Vaidavas un Zilākalna pagastos). Projekta izmaksas: 131 329,00 EUR (111 629,65 EUR ESF finansējums un 19 699,35 EUR valsts budžeta finansējums).