2024. gada pirmie dzimušie bērniņi Vidzemes slimnīcā – meitenītes

Šī gada pirmais bērniņš Vidzemes slimnīcā, meitenīte Amēlija, ir no Gulbenes un māmiņai ar tēti ģimenē ir trešais bērniņš. Amēliju mājās jau gaida 12 gadus vecā māsiņa Amanda un deviņus gadus vecais brālītis Jānis. 

Sirsnīgi sveicieni arī otrajai 1. janvārī dzimušajai meitenītei Emmai, kura piedzima neilgi pēc gada pirmā bērniņa nākšanas pasaulē. Emma ir pirmais bērniņš Jāņa un Lindas Lapiņu ģimenē. 

Pirmais valmierietis piedzima 2. janvārī plkst. 20.28, puisīts vārdā Brendons. Brendons vecāku Dignas un Artūra ģimenē ir trešais bērniņš, brālīti mājās gaida gan piecus gadus vecā māsa Kerija, gan astoņus gadus vecais brālis Rodrigo.

Priecājamies, ka jaunie vecāki arvien izvēlas Valmieru un Vidzemes slimnīcu kā vietu, kur laist pasaulē bērnus, apstiprinot šīs vietas augsto aprūpes kvalitāti.  

No sirds sveicam jaunos vecākus ar šo skaisto dzīves notikumu un novēlam veselību, izturību un daudz mīlestības! 

Līdz 3. janvāra pusdienaslaikam Vidzemes slimnīcā pasaulē sagaidīti jau septiņi mazuļi – tajā skaitā dvīņi – puisīts un meitenīte! 

Kopumā 2023. gadā Vidzemes slimnīcā piedzimušas 422 meitenītes un 421 puisītis, 14 dvīnīši, un slimnīcas personālam bija arī prieks sagaidīt trīnīšus – visus puisīšus.