Novads / Kultūra / Valmieras kultūras karte

Novads

Valmieras kultūras karte

Valmieras kultūras karet

Lai veicinātu vietējo kultūras patēriņu un akcentētu, ka Valmiera nav tikai uz ražošanu vērsta, bet arī pilsēta ar bagātīgu un kvalitatīvu kultūras piedāvājumu, Valmieras novada pašvaldība sadarbībā ar Valmieras pilsētas un tuvākās apkārtnes kultūras iestādēm izveidojusi kultūras produktu – Valmieras kultūras karti.

Kartes ideja ir piedāvāt tās īpašniekam iespēju par izdevīgāku cenu apmeklēt kultūras un atpūtas pasākumus deviņās kultūras iestādēs un uzņēmumos. Kartes īpašnieks var saņemt atlaides no 10 – 15% Valmieras Kultūras centrā, Valmieras drāmas teātrī (VDT), Valmieras muzejā, Sajūtu parkā, kinoteātrī „Gaisma”, Sajūtu parkā, Jāņa Rozes grāmatnīcā Valmierā, Tūrisma un transporta aģentūrā “Balt-Go” un grāmatnīcā “Globuss”.

Lai saņemtu Valmieras kultūras karti, neierobežotā laika periodā jāapmeklē sarīkojumi piecās no minētajām kultūras iestādēm un uzņēmumiem. Iegādājoties biļeti uz pasākumu, jālūdz kasierim uzspiest zīmodziņu Valmieras kultūras kartes brošūrā īpaši šim mērķim paredzētā vietā. Kad aizpildītas vismaz piecas no deviņām zīmogiem paredzētajām vietām, Valmieras Kultūras centrā (Rīgas iela 10, Valmiera), varēs apmainīt zīmogu kartiņu pret Valmieras kultūras karti.

Valmieras kultūras karte tiks izsniegta bez maksas. Karte būs personalizēta – uz tās tiks iespiests kartes īpašnieka vārds un uzvārds, tā tiks reģistrēta elektroniskā sistēmā. Ikviens, kurš to vēlēsies, pēc kartes saņemšanas turpmāk varēs saņemt arī jaunāko informāciju par pasākumiem visās kultūras iestādēs.

Atlaides

  • Valmieras Kultūras centrā Valmieras kultūras kartes īpašnieks saņems ieejas maksas atlaidi 1 EUR (vai 15%) apmērā vienai biļetei uz koncertiem un sarīkojumiem, ko organizē Valmieras Kultūras centrs un kas tiek pārdotas Valmieras Kultūras centra kasē.
  • Valmieras drāmas teātrī Valmieras kultūras kartes īpašnieks saņems 15% atlaidi divām biļetēm uz katru no VDT izrādēm, izņemot uz viesizrādēm, bērnu izrādēm un tām izrādēm, kas norādītas ar īpašo cenu.
  • Valmieras muzejā Valmieras kultūras kartes īpašnieks saņems 50% atlaidi katrai biļetei izstāžu apmeklējumam un muzeja organizētajiem pasākumiem.
  • Kinoteātrī „Gaisma” Valmieras kultūras kartes īpašnieks saņems atlaidi 0,50 EUR apmērā vienai biļetei uz jebkuru kino seansu, izņemot filmas pirmizrādes nedēļā.
  • Savukārt Sajūtu parks piedāvā apmeklēt Baskāju taju par īpašo cenu – 5 EUR.
  • Valmieras kultūras kartes īpašnieki saņems 10% atlaidi pirkumam Jāņa Rozes grāmatnīcā (t/c “Valleta”, Valmierā). Atlaide spēkā tikai Jāņa Rozes grāmatnīcā Valmierā.
  • Grāmatnīca “Globuss” (G.Apiņa iela 10A, Valmiera) Valmieras kultūras kartes īpašniekiem piedāvā 12% atlaidi no pirkuma summas. Atlaide spēkā tikai grāmatnīcā “Globuss” Valmierā.
  • Savukārt Tūrisma un transporta aģentūra “Balt-Go” piedāvā 10% atlaidi Valmieras kartes īpašniekam atsevišķiem vienas dienas braucieniem pa Latviju un Baltiju (ar īpašo piedāvājumu var iepazīties aģentūrā “Balt-Go”.